Copyright en disclaimer

Copyright en colofon
Inhoud © 2011 CRION.
Alle rechten voorbehouden.

Website © 2011: Komma Mediadesign, Soerendonk
Alle rechten voorbehouden

Disclaimer
Deze website wordt met zorg geredigeerd. CRION besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van deze site op onderdelen is verouderd, incompleet en/of incorrect is. Indien er verschil bestaat tussen de gedrukte documenten en de digitale documenten, zijn de gedrukte documenten bepalend. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend.

De tekst van de officiële, schriftelijke publicaties zijn daarom doorslaggevend. CRION kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website. crion.nl geeft soms toegang tot internetsites en/of informatiebronnen die door andere organisaties worden onderhouden. CRION kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s. Informatie die essentieel is voor de gebruiker, dient dus te allen tijde door de gebruiker zelf gecontroleerd te worden.

Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken via de contactbutton rechtsboven het scherm of via een e-mail aan de webmaster.

Privacy
Crion hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website en het extranet daarvan. Informatie over bezoeken aan crion.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.

De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.