Nieuwsarchief

ISP introduceert FSO app

Afbeelding

International Security Partners, dat met Bex*communicatie samenwerkt in Crion, heeft een Family Security App geïntroduceerd.

Met deze gratis app kunnen gebruikers op verschillende manieren in contact komen met het Family Security Office van ISP. Dat is handig voor het doorgeven van wijzigingen, vakanties of bij incidenten waarbij ondersteuning van het Family Security Office is gewenst.
Daarnaast biedt deze app een aantal praktische tips over hoe te handelen in geval van onder meer overval, inbraak, stalking en buitenlandse reizen. Via deze app kunnen gebruikers via een link snel en eenvoudig informatie krijgen over inbraken en incidenten in hun woonomgeving. Met deze app kunnen gebruikers met één simpele druk op de knop, overal ter wereld en 24 uur per dag direct telefonisch contact krijgen met het Family Secrity Office voor antwoord op al hun vragen. De FSO app is gratis te downloaden in de App Store (Apple) en Play Store (Android) onder de naam "FSO". Het downloaden en gebruiken van de app is gratis.