Nieuwsarchief

Jury prijst crisiscommunicatie-case voor zorgorganisatie als voorbeeld voor de branche

Afbeelding

Bex*communicatie, met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, heeft de Dutch PR Award (De Zilveren Pauw) 2015 gewonnen, de vakprijs voor de PR- en communicatiebranche in Nederland. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan PR-cases die het beste bewezen resultaat hebben bereikt en een voorbeeld voor de branche zijn.

Bex* krijgt de prijs voor een crisiscommunicatie opdracht voor een zorgorganisatie. De prijs is een initiatief van branchevereniging VPRA, in samenwerking met vakbladen Adformatie en Communicatie. Bex* is marktleider op het gebied van crisiscommunicatie in Nederland. In het afgelopen jaar adviseerde het bureau bij 65 crisissituaties, waarvan 25 keer voor een zorgorganisatie.

De jury sprak over een bijzonder hoog niveau van de inzendingen dit jaar. Over de winnende case van Bex* zegt zij: "Deze case kwam echt binnen. Solide. Voorbeeld in het vakgebied. Degelijk werk. Goed resultaat. Professioneel crisismanagement. Absolute winnaar. Complexiteit van materie, tijdsdruk. Door overredingskracht communicatie echt het verschil laten maken. Vanuit de verschillende perspectieven (juridisch, medisch en communicatief), met een hele goede rolverdeling."