Nieuwsarchief

Seminar Ontvoering & Afpersing

Afbeelding

Op vrijdag 20 juni organiseert Chubb Insurance Company een seminar over Ontvoering & Afpersing. Op dit seminar spreken Boudewijn Berendsen over hoe hij zijn recente ontvoering heeft ervaren en Hans Slaman, directeur van International Security Partners, over crisismanagement en het doen van onderhandelingen.

Iedereen herinnert zich nog wel de dramatische video-oproep van juli 2013. Boudewijn Berendsen werd samen met zijn partner Judith Spiegel op 8 juni 2013 ontvoerd in Jemen. Begin december 2013 werden zij pas weer vrijgelaten. Boudewijn Berendsen zal zijn ervaringen over de recente ontvoering met ons delen. Hoe waren de leefomstandigheden? Hoe is hij behandeld? Is er wel of geen lsogeld betaald?

Hans Slaman zal aan de hand van praktijkvoorbeelden uitleg geven over wat er achter de schermen allemaal plaatsvindt in het geval van een ontvoering. Wat kun je doen om een ontvoering te voorkomen? Wat is er voor nodig om de ontvoerders zover te krijgen dat de ontvoerden worden vrijgelaten? Hoe manage je een dergelijk ingrijpend incident? Hoe voer je onderhandelingen?

Kortom, een seminar dat ingaat op de duistere wereld van ontvoering en afpersing. Een seminar dat u niet wilt missen!

Programma voor 20 juni 2014:
12.00 - Ontvangst inclusief lunch
13.00 - Presentaties:
            - Jelmer Andela (Chubb Underwriter ontvoering & afpersing)
            - Boudewijn Berendsen (ontvoerd in Jemen)
            - Hans Slaman (crisismanager/onderhandelaar)
15.00 - Borrel

Locatie:
Chubb Insurance Company (3e verdieping)
Wegalaan 43 / 2132 JD  Hoofddorp
Tel. 023 - 566 1800

Deelname aan dit seminar is kosteloos. Uw inschrijving ontvangen wij graag uiterlijk woensdag 18 juni, op: www.ispbv.nl/seminar-ontvoering-afpersing. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan!

Graag tot ziens op 20 juni.